Winter barbeque, steeds drie stukken vlees per persoon

Verschillende hapjes
  • Bloedworst met appeltjes
  • Witte worst met ajuin en mosterd of andere
  • Mini brochetjes
  • Opgevulde champignons
  • St-Jacobsvruchten met frambozenazijn en roomsausje
  • Gegrilde oesters
  • Gevulde mini paprika’s
  • Spiesje van bouletjes met zongedroogde tomaatjes (warm)
  • Mini hamburgertjes met broodje
  • Scampi’s ( brochetjes of andere presentaties)
  • Soepje ( naar keuze )
  • Glaasje gevuld met komkommer en zalmmousse
Winter barbeque
  • Lamskoteletjes
  • Bloedworst
  • Witte worst
  • Speenvarken carré
  • Tournedos
  • Vis papillotten
  • Warme rode kool met appeltjes
  • Warme krieltjes
  • Aardappelen in de schil ( lookboter)
  • Witloof met spek ( warm)
  • Groenten Gratin ( bloemkool, broccoli, champignon)
  • Koude pastasalade
  • Boontjes ( koud of warm naar keuze)
  • Pepersausje,wildsausje,mosterdsausje
  • Boerenbrood