Steeds drie stukken vlees per persoon

Te kiezen uit deze lijst
  • Rundsbrochet
  • Lamsbrochet
  • Chipolata
  • Kippenbrochet
  • Mini salade ( geserveerd op onderbordje )
  • Witte pens
  • Braadworst
  • Bloedworst
  • Merquez
  • Kleine biefstuk
  • Speenvarken (carré)
  • Lamskotelet
  • Chipolata kip
  • Gemarineerde spiering
  • Spek (niet als volwaardig stuk vlees gerekend)
  • Vispapilotte ( zalm,ton,scampi,zeevruchten,kreeftensausje)
  • Scampibrochette
  • enz...
Groenten en sausen
  • Gemengde sla
  • Komkommersla
  • Tomatensalade
  • Warme groenten ratatouille
  • Krielaardappelen ( warm ook mogelijk)
  • Aardappelen in de schil
  • Pasta salade met Pesto of pasta Hawai
  • Pasta salade van de chef of pasta met groenten
  • Lookboter
  • Boontjes
  • Geraspte wortel en selder
  • Mayonaise
  • Tartaar
  • Andalouse
  • Ketchup
  • Pepersausje of mosterd sausje of andere
  • Brood: Assortiment